tiistai 1. joulukuuta 2015

marraskuun lopultaEnsimmäinen joululahja on valmis. Innostuin taas ihan älyttömästi jämäkerien yhdistelystä ja sen seurauksen syntyi sukat veljentyttärelle. Monta pientä kerää kului loppuun mutta piti kyllä myös korkata uusi Sateenkaari-kerä, jotta sain sukista samanlaiset. Tällainen neulonta taitaa olla se mistä tykkään kaikista eniten: muuten helppoa kuin mikä, mutta saa pähkäillä värien sommittelun ja langanriittävyyden kanssa ja yhtäkkiä addiktoiva neule onkin jo valmis. Lankana 7 veljestä, Jussi sekä Silja.


Tänä vuonna tein myös joulukalenterin. Sisällöstä en sen enempää kerro, mutta paketoinnissa käytin sekä vanhaa että uutta Marimekon joulukuvastoa sekä muita käteen osuneita lahjapaperin rippeitä. Tarrat löysin Tigerista ja vielä on toinen setti jäljellä ensi vuotta varten.Lisää joululahjoja on tekeillä ja suunnitelmissa. Sydänsukat ovat jo hyvällä mallilla ja sitten olisi vielä kaksi paria tehtävänä. Toisista tulee tosi värikkäät, ajattelin sekoittaa vasta ostamaani Regiaa 7 veljestä Sateenkaaren kanssa, vika pari on vielä mietinnässä.  Meinaan myös ommella muutaman lahjan, mutta ennen lopullista jouluhullaantumista pitäisi saada vielä vähän edistettyä gradua.


Viikonloppuna olin ensimmäisessä varsinaisessa joulutapahtumassa, myyjäisissä jonne itsekin leivoin vähän. Oli kyllä mukava tunnelma ja sienipiirakat ostettiin hetkessä. Seuraava tapahtuma olikin sitten jo eilen ruuan ja juoman merkeissä Viron suurlähetystössä ja sitten seuraava on ensi viikonloppuna. Lopppuvuoden juhlakausi on kyllä hauskaa aikaa. 


Nyt on enää kuukausi Kirjan vuotta jäljellä, ja lukuhaasteessa vielä viisi kohtaa lukematta. Viime viikolla sain onneksi kuitattua trilogia-kohdan Salla Simukan Lumikki-trilogialla, nyt on siis ihan oikeasti vain viisi kirjaa jäljellä. Oli kyllä jännittävää luettavaa,ilman haastetta en todennäköisesti olisi näihin kirjoihin tarttunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.