maanantai 21. joulukuuta 2015

ihana joulukuu
Sain toimeksiannon tehdä suojapussin miniläppärille. Yhtenä iltana innostuin ja loppupäivä menikin ompelukoneen äärellä tai lattialla mittaillessa. Kierrätyskeskuksesta oli jo aikaisemmin ostettu juuri sopivan kokoinen pala levyvanua, kankaat ja vetoketjun kaivoin varastoistani. Mittailin ja pähkäilin ja lopulta onnistuin: sain vetoketjun asettumaan melkein kauniisti ja läppärikin mahtuu sisälle. Toiselle puolelle tein nappitaskun virtajohdon paikaksi.

Joulukuu on ollut aika kiva. Gradu välillä ahdisti, mutta kun sain tutkimusmateriaalin hankinnan käyntiin, stressi hävisi sen siliän tien ja seuraavan kerran meinaan palata aiheeseen joskus joulun jälkeen. On ollut paljon kaikkea mukavaa: ensinnäkin maailman paras joulukalenteri, josta on tullut mm. retki Slåttmossenille Jakomäkeen, brunssi Sandroon sekä kirpparikierros. Toiseksi joulukuun ovat tehneet kivaksi maailman parhaat naapurit, joiden kanssa on vietetty aikaa joka viikonloppu ja joskus montakin päivää peräkkäin. Kolmas kiva juttu on lukuisat joulumarkkinat, viime viikonloppuna käytiin Porvoossa ainakin neljillä markkinoilla, Helsingissä olen kierrellyt niin Senaatintorilla, Vanhalla kuin Kaapelillakin. Vain Marian joulutori Hollolassa(viime vuonna siellä oli aika kaunista) jäi tänä vuonna näkemättä, mutta ensi vuonna taas.Huomenna lähdetään joulunviettoon,tänään on ollut leppoisia lahjavalmisteluja ja neuloessa olen myös kirinyt lukuhaasteen kanssa. Tänään voisin tehdä myös seuraavan satsin piparitaikinaa, edellinen kun katosi jo aikaa sitten ja huomenna on tiedossa hyvää leipomisseuraa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.