sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

onnen hetkiä 
Keskiviikko toi mukanaan pettymyksen, kun yksi suunnitelma kaatui kokonaan, mutta loppuviikosta ei harmittanut enää ja nyt tilalle on tullut jo parempia juttuja. Perjantain sain viettää kokonaan yksikseni rakkaassa isossa kotitalossa ja jotenkin tuntui niin hyvältä, kun oli hiljaista ja paljon tilaa ympärillä. Illalla heitin pienen työkeikan mukavien ihmisten parissa, ihastelin hetken auringonlaskun värejä ja sitten palasin neulomaan lahjahuivia, joka oli määrä lahjoittaa syntymäpäiväsankarille seuraavana iltapäivänä. Keskiyöhön meni, mutta huivi tuli valmiiksi ja pääsi pingottumaan.Aamulla oli edelleen ihan loistava meininki, ja auringon innoittamana menin aamiaispiknikille aitanrappuselle. Mukaan (vielä kunnon kokoinen eikä mikään tabloidi) sanomalehti, banaanilettuja, teetä ja mehua. Hiljainen maisema ja lämmin aurinko, en olisi halunnnut olla missään muuallla.

Ei siihen kuitenkaan voinut koko päiväksi jäädä, kun piti lähteä kohti Helsinkiä ja juhlia. Ensin kuitenkin otin jo kuivuneen huivin mukaan ja kiipesin kameran kanssa kalliolle.Eilisen sankari ihasteli syksyllä juhlissa valkoista huiviani, ja sanoi että oranssina se sopisi hänelle oikein hyvin ja mitä sellainen maksaisi. En halua hinnoitella neulomistani tai neuloa tilauksesta (lähimpiä tyyppejä lukuunottamatta) mutta lahjaksi ja yllätykseksi sitäkin mieluummin. Onneksi tuli juhlat näin pian, niin oli vielä toive muistissa.Huivi on neulottu kahden ihmisen voimin yhteiseksi lahjaksi, ja näiden ennakkotietojen perusteella pitäisi olla mieluinen. Ja ainakin oli hyvät juhlat.malli: Shetland triangle, kirjasta Wrap style
lanka: Teetee Elegant 42g
puikot: 4,5mm

2 kommenttia:

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.