tiistai 28. huhtikuuta 2015

kehittymistäTein korin t-paidoista. Ne olivat jo niin reikäisiä, että meinasin leikata ne räteiksi, mutta tulinkin sitten toisiin aatoksiin ja hautasin ne siivouskaapin uumeniin. Noin vuoden päästä kaivoin ne esiin ja näytin saksia ja virkkuukoukkua. Tuli kori kylpyhuoneeseen, pitämään puteleita järjestyksessä. Kului neljä t-paitaa eikä tarvinnutkaan mennä ostamaan kallista kudetta virkkauskokeiluun.


Viime päivinä on vähän väsyttänyt ja monta kertaa olen nukahtanut sänkyyn kissa kainalossa ja tenttikirja kädessä. Tunnin päästä alkaa yksi tentti, seuraava on huomenna ja sitten saakin hetkeksi hengähtää ja nukkua ilman kirjoja.

Olen huomannut kehittyneeni tenttiinluvussa paljon parin viime vuoden aikana, ja siitä pääseekin sopivalla aasinsillalla muuhunkin kehittymiseen, jota on tapahtunut esimerkiksi leipomisen saralla. Ensimmäisten ja toisten macaronien välillä on jonkinmoinen ero ;)Sekalaisten aatosten kera toivotan kaunista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.