tiistai 31. joulukuuta 2013

vanha ja uusi vuosi


Joulu meni kivasti, ja sen jälkeen on ollut toinen toistaan ihanampia lomapäiviä: päämäärätöntä blogisurffausta, keskeneräisten ja uusien käsityö- ja askartelujuttujen tekemistä, kirjeiden kirjoittamista, suklaata ja liikkumista, kivoja ihmisiä, uusi kahvila, elokuva ja pitkälle venynyt ravintolailta. Olo on onnellinen.

Askartelu-/käsityö-/tietokonehuonetta kaivellessani löysin pari virkattua ympyrää, joista oli tarkoitus tulla heijastimia. Halusin lähettää yhden kirjeen mukana jonkun pienen lahjan, ja heijastimet ovat aina tarpellisia. Kaivelin täpötäysiä kirjontalankalaatikkoa ja -purkkia, ja niin syntyi värikäs heijaastin, sitten myöhemmin vielä toinenkin.


Kuten varmaan moni muukin, olen pohdiskellut tätä mennyttä vuotta. Itselläni on ollut hyvä vuosi: paljon tärkeitä ihmisiä ja tapahtumia, monta ulkomaanreissua (kuusi Viroon, yksi Puolaan ja yksi Saksaan), elämyksiä luonnon ja liikunnan parissa. Ensi vuonna haluan nauttia elämästä entistäkin enemmän, ja sitä silmällä pitäen kirjaan ylös kolme tavoitetta, jotka kaikki osaltaan tekevät elämästä hauskempaa. Ensi vuonna haluan:

- käydä useammin  kivoissa kahviloissa ja ravintoloissa, sekä yksin että ystävien kanssa

- jatkaa lenkkeilyä ja löytää samalla uusia hienoja paikkoja

- käydä useammin saunassa, erityisesti haluaisin kesällä jonnekin    järvenrantasaunaan, kun viime kesänä sellaista tilaisuutta ei tullut


Hyvää uutta vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.