perjantai 6. joulukuuta 2013

syksyn luentojen satoa

Enää pitäisi jaksaa lukea kahteen tenttiin ja kirjoittaa yksi analyysi, sitten olisi syksyn opinnot tehtynä. Syksyni on ollut tuottelias niin opintopisteillä kuin neuleillakin mitattuna, sillä luennoilla on tullut valmiiksi vaikka mitä:

Lastenpipoja hyväntekeväisyyteen,kohde on vielä tarkemmin määrittelemättä mutta tuleehan niitä kaikenlaisia keräyksiä ennemmin tai myöhemmin.

Äitin joululahjasukissa kesti pieni iäisyys, mutta nyt ne ovat valmiit ja ikivanha Step käytetty.


Edellisen, hävinneen juhlahuivini tilalle tein samanlaisen, mitä nyt vähän isomman huivin kuin viimeksi.


Edelliset alpakkalapaset pääsivät jo hajoamaan, mutta onneksi tekeillä oli jo uudet pienistä jmäkeristä. Edellisistä kokemuksista viisastuneena tein peukalot kaksinkertaisina, josko ne nyt kestäisivät vähän pidempään hajoamatta.


Kesällä 2009 värjäilin enemmänkin lankoja kasiväreillä, ja nyt tuli viimein käyttöön koivunlehdillä värjätty 7 veljestä. Sukkien mallineule on Petäjä-sukista vähän muokattuna.


Tänään ohjelmassa olisi joulukorttien tekoa, tenttiinlukua, osakunnalla käväiseminen ja sitten viininmaistelua ja juhllien katselua asukastilassa.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

1 kommentti:

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.