tiistai 17. helmikuuta 2015

nyt en oikein osaa kirjoittaa


Elämässä on juuri nyt meneillään jännittäviä, tulevaisuuteen liittyviä asioita. Ensi vuodesta saattaa tulla ihan erilainen kuin aikaisemmin kuvittelin. Neulomisen parissa olen sen sijaan liikkunut tutuilla turvallisilla vesillä, neuloin merinovillasta ihan tavalliset sukat, unisukiksi makuupussiöitä varten. Rauhoittavaa neulomista, kun aivot pähkäilevät tulevaisuuden tai tenttikirjan parissa. 

Vuoden alussa kaivelin vähän lankavarastoja, ja punnitsin Helsingin varaston jätesäkissä. Vain kuusi kiloa, mutta varaston toinen puolikas onkin sitten toisaalla ja koko arvoitus. Kivoja värejä olen kyllä kerännyt, mutta kasaa voisi vähän pienentää  niin pääsisin sitten vastaisuudessakin lankakaupoille. Yläkulmassa näkyy peittoprojekti, joka syö lankaa ihan mukavasti. 

Jännittävää viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.