keskiviikko 7. tammikuuta 2015

pienet paperiset





Kävin läpi pinon aikakauslehtiä. Revin ja leikkasin talteen kaiken tarpeeksi kiinnostavan, lähinnä kauniita kuvia, käsityöideoita sekä reseptejä. Kuvia voi käyttää vaikka mihin asioiden kaunistamiseen, ja niitä on hyvä olla olemassa valmiina, kun into iskee. Jo syksyllä päällystin yliopistokalenterin takakannen kivoilla tapettikuvilla ja eräänä päivänä innostuin koristelemaan tulitikkurasioita. Monta kärpästä yhdellä iskulla: arkisista asioista tulee vähän kauniimpia ja nopea askartelu tyydyttää tehokkaasti käsillä tekemisen tarvetta. Ja jotenkin tällainen ilmainen askartelumateriaali on vain usein paljon inspiroivampaa kuin askartelukauppojen antimet.



Vuodenvaihteen jälkeen teen yleensä ison pinon kirjekuoria edellisvuoden seinäkalentereista. Onhan se paljon hauskempaa lähettää postia hillopurkkikuoressa kuin tylsässä valkoisessa, ja niistä tylsistä pitäisi vielä maksaakin jotain. Nämä kuoret on tehty Kotilieden kalenterista, joka oli vanhemmillani keittiön seinällä.

1 kommentti:

Tietoja minusta

Oma kuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.