lauantai 3. tammikuuta 2015

ensimmäisinä päivinäLoistavaa uutta vuotta! 

Mulla on uusi vuosi lähtenyt käyntiin valtaisan neulomisinnostuksen parissa. Hauskaa huomata, miten nämä innostumiset niin äkkiä vaihtelevat, sillä joululoman alussa olin ihan lukemisen pauloissa ja luin esimerkiksi kolmen yön reissulla reilut 800 sivua, vaikka reissulla tehtiin paljon kaikkea ihan muuta. Mutta neulomisesta piti puhumani: aloitin viimein pitkään suunnitellun peiton, sen lisäksi olen tehnyt reilusti jo pari vuotta kesken ollutta huivia. Jos se tänä vuonna tulisi vaikka valmiiksi asti.

Lomalla  on ollut ihanaa nähdä kavereita. Näkemisten sopiminen on ollut riemastuttavan vaivatonta, kun kukaan ei ole valitellut kiirettään. Mukana on ollut pieniä joulu- ja uusivuosilahjoja: suklaata, tupareihin neulottu rätti kortin ja itseleivotun leivän kera, sekä virkattu ja kirjailtu heijastin.

1 kommentti:

  1. Oh, on ihanaa olla innoissaan jostain oikein kovasti! Silloin elämä tuntuu hurjan mielekkäältä :>
    Innokasta tätä vuotta sinulle toivottelen.

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.