maanantai 8. joulukuuta 2014

valoa pimeässäSyksy on väsyttänyt, mutta kuitenkin pidän pimeydestä. Silti odotan myös innolla sitä hetkeä keväällä, kun herään virkeänä aamuseitsemältä valoisaan aamuun. Puhti on nyt ollut poissa, mutta siitä huolimatta elämä on ollut aika kivaa, kun siitä on sellaista tehnyt. Illalliskutsuilla, pikkujouluilla, partiokisoilla ja spontaaneilla kuohuviinihetkillä tenttikirjanharmaasta arjesta on tullut heti värikkäämpää. Ja niihin tentteihinkin jaksaa paremmin lukea, kun niiden jälkeen on tiedossa jotain kivaa. Tämä viikko pitäisi vielä jaksaa tsempata, sitten on luvassa jouluretkiä Turkuun ja Tarttoon.


Niistä illalliskutsuista: sellaisia kannattaa ehdottomasti järjestää! Nämä illalliset olivat synttärilahja tärkeälle ystävälle, sillä molemmat arvostamme tavaralahjoja enemmän yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Illallisemme koostui kurpitsakeitosta, burgundinpadasta sekä suklaafondanteista, juomana tuliaisviinejä. Oli kyllä yksi vuoden kivoimmista illoista! Sai kunnolla vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia, syödä ja juoda vähän lisää.Itsenäisyyspäivänä löysin kadoksissa olleen neulomisinnon, kun katsottiin Linnan juhlia porukalla asukastilassa. Kohta valmistuu jotain niin kivaa ettei mitän rajaa, ja sitten se toivottavasti innostaa uusiin juttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.