sunnuntai 28. joulukuuta 2014

itsetehdyt lahjat

Joulu on ollut ihana.Ja talvi on ihana, huomenna pääsee luistelemaan ja ehkä ylihuomenna hiihtämään.

Tänä vuonna tein aika vähän itse lahjoja, sillä syksyllä ei ollut yhtään neulomisluentoja. Yhdet lapaset kuitenkin tein, lankana vihreää Alaskaa ja päälle kirjailin sydämet. Samaan pakettiin laitoin myös toiset lapaset, jotka ovat valmistuneet niinkin kauan sitten kuin 9.1.2009. Jostain syystä olin niitä varastoinut, mutta nytpä pääsevät käyttöön. Lahjan saajalla tuppaavat peukalot hajoamaan nopeasti, joten on hyvä olla olemassa useampi lapaspari.


Samaan pakettiin meni myös kässäpussi. Malliltaan se on jälleen käännettävä, toisella puolella on pinkkiä Vallilan kangasta ja toisella hennon vaaleanpunaisia perhosia. On kyllä hyvä että sopivalla lenkkietäisyydellä on pari kirpparia, sillä molemmat kankaat löytyivät yhdellä juoksulenkillä.


Ja jo edellisessä postauksessa esiintyneet sukat olivat lahja itselleni. Mallina Ilun Jänikset maailman kartalle ja lankana käsinvärjättyjä ohuita sukkalankoja, joita olin säästellyt juuri tähän tarkoitukseen. Tuli aika kivat.


2 kommenttia:

  1. On kyllä todella kauniit sukat, kuva on houkutellut puoleensa useampaankin otteeseen! Ja kerrassaan kauniin vihreät lapaset joku onnekas sai paketistaan.

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit sukat! Hyvät väriyhdistelmät!

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.