lauantai 11. tammikuuta 2014

lauantai-iltanaIhanan pitkän loman viimeiset päivät. Ensi viikolla taas luennoille ja töihin, viikonloppuna retkelle. Vielä viime viikolla loman loppuminen ahdisti, mutta siihen auttoi uuden luentovihkon tekeminen. Sain joululahjaksi lahjakortin Teippitarhaan, ja uusilla teipeillä ja lehdistä leikatuilla sivuilla sain vihkosta oikein mieleisen. Ilmoittauduin tänään vielä parille mielenkiintoiselle vironkurssille, ja muutenkin kevät näyttää kivalta. Vähän ehkä stressaaavat harjoitustunnit maalis-huhtikuussa, mutta niistäkin olen jo kerran selvinnyt hengissä, joten miksen toistekin.

Nyt olen ollut muutaman päivän kotikulmilla, ja eilen käytiin ystävän kanssa Lahden kirppiskeskittymässä Launeella. Vaikka ensin näytti huonolta, löytyi lopulta kivoja juttuja. Lisää emalikippoja ja pirteää kangasta.

Neulonutkin olen. Kesällä aloitetuista 20 KyJy-työstä sain jouluun mennessä valmiiksi kymmenen, ja nyt on tullut jo kaksi lisää valmiiksi. Hahtuvaisesta istuinalusesta tuli juuri sopiva, ja se pääsee tositoimiin heti ensi viikonlopun retkellä. Itselle muistiin: 70 silmukkaa, puikot 8mm. Veljentyttö vihjasi ennen joulua, että jalassa olleet villasukat ovat ainot, jotka mahtuvat, joten pitihän sitä tätinä heti aloittaa sukkapari. Lanka superwash-villainen Lana Gatto Misina, puikot 3,5.

2 kommenttia:

  1. Hei! Blogini Umpirusetilla on muuttunut yksityiseksi. Jos haluat jatkaa lukijana, kerro sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle kutsun.

    Uusi julkinen blogini löytyy osoitteesta eitunnumiltaan.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Moikka, täälä tervehtii sinun Say:si vuodelta 2007. Muistan saaneeni sinulta silloin kaikkia ihania lähetyksiä ja etenkin yksi maalattu kissa-kortti on jäänyt mieleen. Kivoja muistoja. Muistin hauskan nimimerkkisi jostain ja päätin tulla katsomaan vieläkö blogia pidät. Ja ilokseni löysin sinut :) Ihania juttuja teet edelleen!

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.