tiistai 2. heinäkuuta 2013

juhannnusmuistoja

Juhannus oli ihanan pitkä. Se alkoi jo torstaina kolmen hengen voimin, rauhassa hiljaisella mökillä. Syötiin ja saunottiin, pelattiin korttia ja ihailtiin pellolle noussutta usvaa.
Juhannusaattona käväistiin Forssassa, torilta saatiin porkkanoita ja jäätelöä. Ajeltiin takaisin ja  ensimmäiset juhannusvieraat olivatkin jo saapuneet. Oli jännittäviä pelejä, herkullista ruokaa, kassillinen Doris-keksejä ja mielenkiintoisia keskusteluja. Muun muassa.

Juhannuspäivänä lähdettiin koko porukalla ajelemaan Somerolle ja Torronsuon kansallispuistoon. Käveltiin lyhyt puolentoista kilometrin lenkki, mutta pääsi siinäkin ihan hyvin suotunnelmiin. Tuoksu oli yksi maailman parhaista ja tupasvillat täplittivät maiseman hauskaksi. Aloin haaveilla pidemmästä suoretkestä.Juhannuksena myös neulottiin monen hengen voimin. Sain valmiiksi paksut lapaset, jotka palauttivat viimein kadonneen neulomisintoni. Aloitin samantien sukat veljentyttärelle, ja ne etenivätkin pitkälle Menolippu-pelin ohessa. Sukista tuli ensimmäinen KyJy-työ.

 lanka Debbie Bliss Donegal Aran Tweed, puikot 5mm

lanka Novita 7 veljestä, puikot 3,5mm

Juhannus jatkui sunnuntai-iltaan saakka, jolloin lähdettiin sitten ajamaan kotia kohti. Juhannuksen jälkeenkin on tapahtunut jo vaikka mitä. Tänään tehtiin ihan huippu kesäretki, mutta siitä lisää joskus myöhemmin :)

1 kommentti:

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.