sunnuntai 21. lokakuuta 2012

tupaantuliaisetEilen vietettiin tupaantuliaisia tässä asunnossa, jossa olemme asuneet heinäkuun puolestavälistä lähtien. Tarjoilujen suhteen taisi taas lähteä vähän mopo käsistä kun haluttiin tehdä niin montaa sorttia, mutta vieraat ainakin tykkäsivät. Ajattelin, että nyt on hyvä hetki pitää tupaantuliaiset myös täällä blogimaailman uudessa kodissa.

Näiden kuvien myötä toivotan siis kaikki tervetulleeksi lukemaan juttujani jatkossa täältä, olen toiveikas että helppo kuviensiirto ja mieuisampi ulkoasu innostaisivat kirjoittamaan useammin, sillä kirjoitusideoita kyllä löytyisi, mutta tökkivä tekniikka on lannistanut intoa. Vanha blogi jää arkistoksi, sinne on aina kiva välillä palata katsomaan, mitä sitä tulikaan tehtyä yli kuuden vuoden aikana.

1 kommentti:

  1. Onnea uuteen kotiin ja blogikotiin! :) Herkullisen näköinen kattaus!

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.