keskiviikko 31. lokakuuta 2012

kuvia pimeästä kodista

Päivät koululla venyvät tällä hetkellä niin pitkiksi, että sitten kun tekisi mieli valokuvata, on vastassa hämärä ja pimeys. Halusin sitten kuitenkin kuvata muutaman kivan jutun kotoa. 

Pitsiliinat, joita aina ostan kirpparilta kun tulee kiva ja halpa vastaan, ovat viimein päässeet esille olohuoneen pöydälle. Ne tuovat kivasti väriä vaaleaan koivupintaan, joka on yksinään makuuni liian hailakka.

Käytävän valkoiset seinät kaipasivat niin ikään piristystä. Tein pari pahvista kehystä, jotka päällystin kankaalla, ja niistä tulikin kiva väriläiskä seinälle. Värikkäämmässä kehyksessä on postikortti, jonka ostin Priimasta joku viikko sitten. Siinä on elämän perusohje: Tärkeintä on rakastaa.

Löysin vajaan pakan sienikortteja, jotka laitoin myös käytävän seinälle, kun ei niillä enää voi pelatakaan. Voi sitten aina ohikulkiessaan opetella yhden sienen.

Huomenna on tämän viikon viimeinen harjoitustunti, sitten saa pari päivää levätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.