maanantai 22. lokakuuta 2012

tekeillä

Seuraavat neljä viikkoa tulevat olemaan opiskelun suhteen aika rankkoja, harjoitustunteja ja niiden suunnittelua ja kaikkea muuta siihen päälle, ja siksi iltaisin on kiva miettiä jotain ihan muuta, vaikka keskeneräisiä käsitöitä. Pariin viikkoon en ole oikein neulonut mitään, ehkä keskeneräisten katselu saisi taas innostumaan.


Aktiivisin keskeneräinen työ on joogasukat, jotka aloitin pari viikkoa sitten monta vuotta sitten saamastani merinosta. En tiedä mitä lankahyllyssäni on jossain vaiheessa tapahtunut, mutta tämäkin lanka oli useasta kohtaa poikki, osittain tai kokonaan, ja sadan gramman vyyhti on nyt ainakin seitsemänä pikkukeränä. Mikähän lankaa on katkonut, kissan töiltä se ei näytä eikä se sellaisia ole koskaan harrastanutkaan. Mallineule on Favorite Socks- kirjasta.


Toinen suht aktiivinen työ on pitsihuivi virolaisella mallilla Rowanin Kid silk Hazesta. Tämän langan sain tuliaiseksi samalta reissulta kuin tuon joogasukkien merinon, olen nyt saanut ihan hyvin käyttöön noita vanhinpia lankojani. Tätä lankaa oli kaksi kerää, mutta se ei näyttänyt riittävän joten ostin viime viikolla Karnaluksista vielä yhden lisää.Mallineule on helppo mutta huomiota vaativa, sellainen jota ei jaksa tehdä kovin pitkään yhtä menoa.


Kolmas keskeneräinen on ollut kesken jo keväästä, eikä se tälläkään hetkellä oikein edisty, kun se vaatisi mittailuja ja ohjeen tulkintaa. Tällä hetkellä kaipaisin ennen kaikkea jotain täysin aivotonta neulottavaa, joka rentouttaisi rankkojen päivien jälkeen. Sellaista ei toistaiseksi ole kesken, ja olen aina vähän huono aloittamaan uusia töitä, mutta jotkut perussukat voisi aloittaa jouluakin silmällä pitäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.