sunnuntai 20. elokuuta 2017

kakku ja kukkia




Meillä juhlittiin viikko sitten synttäreitä, ja tein ehkä maailman tai ainakin tämän kylän kauneimman kakun. Toiveena oli mustaherukkajuustokakku, joten toiveesta toimeen. Reseptiksi otin melkein ensimmäiseksi netissä vastaan tulleen ohjeen Valiolta. Koska en ikinä osaa noudattaa ohjeita ihan pilkulleen, vaihdoin pohjan kaurakeksit digestiveihin, ja koska liivatteen määrä ohjeessa tuntui aika isolta, lisäsin täytteeseen vähän enemmän sekä herukoita että kermaa, ja hyvä kakku tuli. Koristelussa lähdin aika runsaalle linjalle, kun puutarha on nyt koristeita täynnä: sekä musta- että punaherukoita, mustaherukan lehtiä, krasseja ja kehäkukan terälehtiä.

Nämä juhlat olivat aika myrskyisät. Ensin söimme kaupungilla ravintolassa, sitten tulimme kotiin saunomaan. Saimme ihailla salamoita ja säikkyä niiden pauketta, laskea kuinka kaukana ukkonen on ja uskaltaako nyt mennä paljuun. Lämmin palju kaatosateessa oli aika vinkeä kokemus, samoin salamoiden katselu saunan terassilta. Viimein myrsky meni reilusti kauemmas ja uskaltauduimme palaamaan saunalta sisälle. Toin kakun pöytään ja äkkiä siitä oli enää puolet jäljellä.

1 kommentti:

  1. Peace, mercy and blessings of God be upon you. All my words, I welcome all of you. We all know the importance of cleaning the
    swimming pools because it is very necessary in our lives, but the most important of all is cleaning the swimming pools
    in order to preserve our health from all evil and then our company offers Zain the best trained and skilled workers The
    latest equipment, and Zain has the best cleaning tools that contain very necessary materials in order to maintain our
    health. All you have to do is contact and communicate with Zain to get rid of any stains and anything that is not clean
    in the swimming pool. Our company offers huge discounts for our customers only. Contact us immediately


    Best swimming pool cleaning company in Riyadh

    Cleaning pools

    The cheapest swimming pool cleaning company in Riyadh

    Zain for cleaning the swimming pools

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma kuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.