keskiviikko 2. lokakuuta 2013

viime aikojen juttuja
Omenoita ja sieniä, opiskelua, partiota, suunnistusta, töitäkin. Syyskuu oli kiireinen mutta lokakuussa on tiedossa enemmän joutenoloa. Sitä olen kaivannnut.

Muutama käsityö on tullut valmiiksi. Sain 2008 vironvillaa salaiselta neuleystävältä, ja nyt siitä viimein muotoutui Revontuli, joululahjaksi. Neuloin sitä kolme viikkoa putkeen kasvatustieteen luennoilla, jotka nyt ovat onneksi jo loppuneet, kerkeää tekemään muutakin kuin vain oleilemaan yliopistolla.


Toinen juttu valmistui jo loppukesällä. Meillä ei ollut moneen kuukauteen eteisessä valoja, kun lamppu päätti sanoa itsensä irti eikä saatu uutta hankittua, kun ei tullut mieleistä vastaan. Eteiseen ei tule päivänvaloa mistään, joten siinä oppi tunnistamaan vaatteensa kaapista käsikopelolla..kuitenkin, jossain vaiheessa valottomuus kävi niin hermoille, että ostin Ikeasta ihan vaan koruttoman roikan, johon voisin tehdä myöhemmin varjostimen itse. Seuraavaksi hankinkin kirpparilta ruman Nalle Puh-muovivarjostimen, jonka silppusin ja kiinnitin metalliosaan virkkaamani ja tärkkäämäni varjostimen. Ei tästäkään ihan mieleistä tullut, mutta reippaasti parempi kuitenkin pelkästä roikasta tai valottomuudesta.
Jospa sitä nyt kirjoittelisi taas useammin, kun opin viimein bloggaamiseen tarvittavat toiminnot uudella koneellani. Uuden tekniikan opettelu on jotenkin rasittavaa. Siksi en uutta elektroniikkaa kauhean hanakasti hanki, puhelimenikin taisi täyttää jo kuusi vuotta.

3 kommenttia:

 1. Upea lamppu ja huivin sävyt myös :)

  VastaaPoista
 2. Taisin juuri tehdä äidilleni kaulaliinan tuosta samaisesta langasta! Pitkään olen miettinyt Revontulihuivinkin tekoa, mutta en ole uskaltautunut ostamaan lankaa. Tallinna on lähellä, joten jos tuosta langasta saa noin hienon huivin, niin ehkä sitä viimeinkin uskaltaisi. Kuinka paljon lankaa meni? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankaa oli joku 200g, 5,5puikoilla tein ja pieni nöttönen lankaa jäi jäljelle, ehkä siis 190g meni :)

   Poista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.