lauantai 29. joulukuuta 2012

vuoden viimeiset valmiit

Valmiita neuleita on kertynyt taas muutama. Viimeisimmäksi ovat valmistuneet aluslapaset alpakkajämistä, ja niistä tuli mielestäni tosi harmooniset. Lankana TeeTeen ja Alvitan alpakkaa. Neuloin näitä mm. jouluyönä, musiikkia kuunnellen ja suklaata syöden.


Nämä seuraavat alpakkalapaset valmistuivat jo pari kuukautta sitten, mutta ajattelin vielä kirjailla niihin jotain, mutta se sitten jäi. Nämä päätyivät lahjaksi, eräs meijän perheelle tärkeä tyyppi löytää ne huomenna paketistaan. Lanka TeeTeen alpakkaa.


Kun joululahjat olivat tulleet valmiiksi jo viikkoa ennen joulua, halusin neuloa jotein pientä ja suloista. Yksi lähiaikoina syntyvä saakin sitten pehmeääkin pehmoisemmat sydänsukat. Lanka Austermannin Bamboo Softia.


Neuleiden lisäksi haluan laittaa itselleni muistiin tämän joulun parhaan paketointi-ideani. Kävi ilmi, että yksi ystävä pitää paljon ketuista, ja koska olin jo pidempään kerännyt kettukarkkipapereita askartelua varten, niin siitähän se idea sitten lähti. Maalasin turhan laatikon (Carcassonen lisäosalaatikko) valkoisella akryylimaalilla, ja sitten liimasin decoupagelakalla karkkipapereita laatikon kanteen. Asettelin paperit tarkasti päällekkäin, joten ketturaita jatkuu katkeamattomana kannen yli. Laatikosta tuli mielestäni tosi kiva, ja jatkossa sitä voi käyttää uudestaan pakettina tai sitten tavaransäilytykseen.Tässä tämän vuoden viimeiset jutut, ensi vuonna uusia juttuja kunhan kotiudun reissusta.


Ihanaa uutta vuotta kaikille tänne eksyneille!

3 kommenttia:

  1. Kiva lahjarasiaidea! Eikä paperieiden reunat edes erotu.

    VastaaPoista
  2. Mainio idea tuo kettupaperirasia.

    VastaaPoista
  3. Kauniit lapaset ja sukat ja ihana tuo rasia :)

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.