perjantai 7. joulukuuta 2012

tällä viikolla

En ole tällä viikolla oikein saanut mitään opiskelujuttuja etenemään, olen jo liian joulutunnelmissa. Kuitenkaan en osaa oikein tarttua mihinkään käsityöhönkään, kun on tunne, että pitäisi tehdä jotain muuta. Olenkin sitten purkanut tarmoani siivoamiseen, ihan hyödyllisesti siis. Eilen leivoin myös pipareita, tänään tulee pikkujouluvieraita.

Eilen illalla tartuin kuitenkin kierrätyskeskuksesta ostamaani tyynyyn, joka oli vailla päällistä. Muutama siksak ja suora ommel ompelukoneella, ja tunsin taas saaneeni jotain konkreettista aikaiseksi. Se on aika kiva tunne.

Alkuviikosta sain valmiiksi seminaarisukat. Olin niin yllättynyt, että lankavarastostani löytyi sekä mustaa että valkoista sukkalankaa, että piti ihan sen takia neuloa tasaraitasukat, jotka pitivät hereillä tylsässä tutkimusseminaarissa.


Nyt pitäisi sitten keksiä, mitä neuloisin seuraavaksi. En tiedä, haluanko enää neuloa mitään joululahjaksi. Olen lahjojen suhteen aikaisessa tänä vuonna, yleensä neulon vauhdilla vielä aatonaattonakin. Ehkä nyt keksin sitten jotain itselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.