tiistai 20. marraskuuta 2012

kortteja

Kun joskus aikoinaan olin TETissä entisellä alakoulullani, hauskin homma jota pääsin tekemään oli mielestäni lorukorttien tekeminen. Sai piirtää ja värittää, leikata ja liimata ja laminoida, tykkäsin siitä jotenkin todella paljon. Samanlainen tunne tuli viime viikolla, kun suunnittelin ja valmistelin sienten- ja kasvientunnistusrastia viikonlopun partioretkelle. En ole todella pitkään aikaan tehnyt mitään piirtämiseen tai maalamiseen liittyvääkään, joten voi että se olikin sitten taas kivaa, piirrellä ja maalata kasveja ja päällystää kortit säänkestäviksi.Rastilla oli tarkoitus mennä yksi kerrallaan metsään rajatulle alueelle etsimään syötäviä kasveja tai sieniä. Mikä parasta, lapset tykkäsivät rastista ja aina vähintään yksi per ryhmä tunnisti kuvissa olevat kasvit, joten kuvitus oli ihan onnistunut.

Myös toisenlaisia kortteja on valmiina, äiti tilasi minulta taas joulukortteja. 12/30 on valmiina joten pitää pistää tuulemaan, jos haluan tehdä kortteja vielä omaankin käyttöön.Tänä iltana on pitkästä aikaa kässäkerho kaverien kesken, joululahjateemalla.

1 kommentti:

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.