sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kymmenen vuotta, joista neljä täälläHuomasin, että kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni heinäkuussa 2006. Kymmenen vuotta sitten. Pari ekaa vuotta kirjoitin aika usein, siitä on tahti koko ajan laskenut mutta silti yhä edelleen kirjoitan, hitaasti ja varmasti.

Tänä kesänä muuttuu moni asia. Valmistuin yliopistosta, pian jää taakse Helsinki ja maailman paras opiskelija-asunto ihanine naapureineen. Odottamassa on kotikylä ja kotitalo ja sen laittaminen oman näköiseksi vanhempien jäljiltä. Taakse jää vanha makoisa tehdastyö, kuukauden päässä odottaa ensimmäinen pidempi pätkä oman alan hommia. Mieli on samaan aikaan iloinen ja surullinen, odottava ja haikea, jännittynyt.

Kesä on mennyt siellä, täällä ja tuolla, mutta joskus olen neulonut: viimeksi sain valmiiksi Marimekko-henkiset sukat. Kaavioita tiirailin täältä.

Nyt on meneillään normaalin marja- ja mehuhullutuksen lisäksi myös muuttohulllutus: tavarat ovat sikinsokin kahdessa paikassa ja laatikkopinoja on siellä ja täällä.

1 kommentti:

  1. Mietinkin joku päivä hetken itsekseni, mihin suuntaat valmistumisen jälkeen, mutta nythän se selvisi. Tervetuloa takaisin! ;)

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.