keskiviikko 14. toukokuuta 2014

syntymäpäivänä






Oltiin Tallinnassa, ja yhden yön opintomatka tuntui pitkältä viikonlopulta. Aloin taas viihtyä siellä, viime vuodet se on ollut vain pakollinen läpikulkupaikka matkalla Tarttoon.Opas kertoi mielenkiintoisia juttuja, löydettiin kivoja kahviloita,katsottiin euroviisuja herkkujen kanssa, niin kuin viime vuonnakin.

Lauantai-iltana sain viimein valmiiksi isän sukat. Lankana Vetoa ja Villeä. Näitä on tehty monella viron luennolla, mutta ei sitten muulloin, ja siksi ne tuntuivat olevan kesken ikuisuuksia.



Tänään ei ollut mikään maailman hohdokkain synttäripäivä, vaan vähän apea sellainen. Aamulla oli tentti, ei mikään kauhean kiva, mutta toivottavasti läpäisty. Oon murehtinu ihmisiä, mutta onneksi partiossa lapset oli ihania itsejään ja sitten kaupungilta löytyi sahtia. Ei ihan huono päivä kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.