perjantai 14. maaliskuuta 2014

viisi vuotta sitten

Muutaman päivän päälle viisi vuotta sitten sain päähäni, että haluan värikkään peiton isoäidinneliöistä. Toiveikkaasti kirjoitin, että kyllä tästä tulee valmista, sitten joskus. Nyt, viisi vuotta myöhemmin,peitto on viimein valmis.

 Viiteen vuoteen on mahtunut aika paljon kaikenlaista, ja peitto on ollut monessa mukana. Olen tehnyt sitä useammalla retkellä, Tartossa tilkkuja syntyi noin 40, ja viimeiset tein hiihtolomalla Levillä. Olen tehnyt sitä rauhoittuakseni huolien keskellä, ja se on muuttanut mukanani kuusi kertaa. Se on tehty jämälangoista ja hylkiökeristä, jotka välillä ovat päässeet mukaan vasta väripadan kautta. Hyväksyin mukaan vain lämpimiä värejä, keltaista, oranssia, punaista ja vihreää, ja jo alkumetreillä peiton nimeksi tuli Lämminväripeitto. Aika paljon mahtuu tarinaa yhteen peittoon, joka on ollut valmiina vasta viikon.

8 kommenttia:

 1. Ooi. Ihan superihana :> Pitäiskö itsekin alkaa tuommottinen projekti.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihana peitto! Nuo värit on aivan upeat!

  VastaaPoista
 3. Ihana, mahtavat värit! Tuon peiton alla ei voi mitenkään palella.
  Peitosi antaa myös toivoa - ehkä minunkin peittoni joskus valmistuu! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanainen peite :) värit myös!

  VastaaPoista
 5. Hiljaa hyvää tulee! Tunnelmallinen aurinkoinen peitto!

  VastaaPoista
 6. Hiljaa hyvää tulee! Tunnelmallinen aurinkoinen peitto!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana. Niin kauniit väritkin. Ison työn olet tehnyt.

  VastaaPoista
 8. Mikä väriloisto! Tuosta saa energiaa. Aivan ihana. Mitä sitten vaikka kesti, aika aikaansa. Työ tekijänsä palkitsee kesti vähän tai kauan aikaa.

  VastaaPoista

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.