tiistai 28. toukokuuta 2013

monenmoista

Nyt on sitten opiskelujuttujen kannalta kesä.Kesäkuussa valmistun kandiksi, mutta muuten opinnot jatkuvat vasta sitten syksyllä taas. Nyt käyn aina muutamana päivänä viikossa töissä ja muuten aion keskittyä kaikkeen kivaan, mihin ei talvella riittänyt kärsivällisyys tai aika. Muutama vanha juttukin on jäänyt esittelemättä, joten tässä tulee.

Varmaan kuukausi sitten tai jo aikaisemmin oltiin tupaantuliaisissa Salossa, ja tein viemisten lisäksi kortin.


Neulominen on ollut taas pahasti jäissä viime viikkoina. Haluaisin kovasti neuloa jotain rentoutuakseni, mutta keskeneräiset eivät innosta monimutkaisuutensa takia, ja uudenkin aloittaminen tuntuu niin vaikealta. Tässä kesken viimeisimmäksi aloitetut sukat, joista tulee kyllä tosi kivat sitten joskus.


 Pikkuisen neulomisintoa nostattivat lahjaksi saamani langatHuhtikuussa ahertaessani kandin kimpussa piti välillä siirtää ajatukset muualle, ja siihen sopikin hyvin askartelutavaroiden järjestely. Nurkkiin oli kertynyt päällystystä odottavia kenkälaatikoita, joita kaunistin hyllypaperilla ja kiinalaisella sanomalehdellä, ja nyt laatikoissa majailee askartelutarvikkeita. Päällimmäisenä oleva salkku on Tigerista, se oli vaan pakko ostaa.


Heräsin taas kevään tullen taas siihen tosiasiaan, ettei minulla ole kovinkaan montaa kivaa kesävaatetta,joissa olisi hyvä olla ja jotka näyttäisivät vielä kivoiltakin. Lähdin ensihätään Tikkurilaan kirppikselle, ja löysinkin mekon, josta tuli kaventamalla ja lyhentämällä ihan täydellinen kesävaate. Tällä viikolla minulla on töitä neljänä päivänä ja tänään vietän vapaapäivää. Aion lähteä pyöräilemään, ensin voisin mennä Koivukylän isoon kierrätyskeskukseen, sitten siitä Lanttilaan ja vaikka Ikeaankin.Illalla tapaan ystävää Vanhankaupunginkoskella.
Kaunista päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.