torstai 7. maaliskuuta 2013

aurinkoa

Meneepä aika taas vauhdilla, vähän liian vauhdilla ainakin siinä suhteessa, että ensi torstaina on deadline kandin ensimmäiselle versiolle. Viikko vielä aikaa saada loput tekstistä kasaan.

Helmikuusta jäi päällimmäiseksi mieleen opettajaopiskelijoiden talvipäivät Raumalla, oli kiva viikonloppu kauniissa kaupungissa. Kirppareillekin kerittiin, ja Rauma osoittautui mielenkiintoiseksi kirpparikaupungiksi: moni kirppari oli suloisessa ja sokkeloisessa vanhassa talossa, Pelastusarmeijan kirpputorilla kaikki oli sinä lauantaina ilmaista, ja moni kirppari oli yllättävän iso. Löysin aurinkoisia kankaita.

Viime viikolla sain valmiiksi pienen villanutun. Pähkäilin pitkään nappeja, mutta päädyin sitten auringonpaisteen ja kevättuoksun johdattelemina auringonkeltaisiin. Kuinkas muutenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.