keskiviikko 6. tammikuuta 2021

jämälankoja

Vuosi 2020 oli todellinen jämälankojen vuosi. Jämälankapurkit ja -korit ovat tyhjentyneet selvästi, ja nyt pitää jo todella miettiä, mitä jämistä pystyy tekemään. Alkuvuodesta neuloin monet sukat, sitten tulikin monen kuukauden tauko, etten neulonut lainkaan tai ainakaan saanut mitään valmiiksi. Kesällä langat alkoivat taas vähän juttelemaan, ja opintojen alettua neuloin jo kovempaa tahtia kuin silloin edellisen kerran opiskellessani. Etäluennolla kun voi hakea unohtuneen käsityön ja myös vaihtaa sitä lennossa, ja ryhmätunneilla voi myös inspiroitua siitä, että muutkin neulovat. 


koko n.23, meni heti käyttöön


hyväntekeväisyyteen, ehkä Hopelle


sama juttu


sama juttu


joululahja veljentyttärelle, joka juuri aatonaattona sanoikin, ettei hänellä ole villasukkia (ainakaan mukana)


joululahja puolisolle


hyväntekeväisyyteen


itelle, olivat olleet puoli vuotta kesken, mutta opintojen alettua valmistuivat hetkessä


isälle, vanhoihin tehty uudet kantapäät ja varret ja sitten vielä paikattu jouluksi, samat sukat lahjaksi jo kolmatta kertaa

Parit sukat jäivät tästä pois, laitetaan muistiin vielä omat ohkaiset raitasukat sekä joululahjaksi tehdyt punaisenliilat raitasukat.

Pidin viime vuonna jälleen kirjaa langankulutuksesta, neuloin ja virkkasin yhteensä vajaat kaksi kiloa. Tämäkin vuosi on jo päässyt käyntiin, sillä neuloin jo valmiiksi yhden kaulaliinan. Mutta siitä lisää seuraavalla kerralla, jos ja kun innostun taas jotain kirjoittamaan. Moni asia innostaisi, ehkä liiankin moni, ja sitten menee vielä tolkuttomasti aikaa johonkin päänsäryn potemiseen (nimimerkillä vasta kuudes migreenipäivä tänä vuonna...) Mutta ehkä se nyt viimein suostui poistumaan tältä erää. Joka tapauksessa:

Hyvää uutta vuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.