keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

juhlaa

Oli ollut jo pitkään tarkoitus tehdä jonkinlaista koristenauhaa juhlia varten, ja löinkin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla lupautuessani huolehtimaan talomme vappusitsien koristeluista. Askartelulaatikoista löytyi vaikka minkä värisiä papereita ja siitä se sitten lähti: tein nauhaa aika paljon ja vaikka yhden pätkän lahjoitinkin alakerran naapurille, vielä riittää nauhaa koristeluksi vaikka mihin.



Ja koristelulle onkin ollut tarvetta, sillä tälle keväälle on kyllä riittänyt juhlan aiheita: gradun valmistuminen, synttärit ja vielä sitten valmistujaiset parin viikon päästä. Synttäreille  tein yhden kaikkien aikojen parhaista kakuista niin maun kuin ulkonäönkin perusteella. Täytteenä oli mansikka-sitruunarahkaa ja päällä koristeena kermaa sekä ketunleipiä kukkineen. Nyt mietin jo kuumeisesti valmistujaisten tarjottavia, pitäisi selvitä suht pienellä budjtilla ja se voi hyvinkin onnistua kun piha pursuaa raparperia ja muutakin kerättävää ja pakastin marjoja.


Tänäänkin on tiedossa juhla: tänään on yliopiston publiikki ja minusta tulee filosofian maisteri.

Tietoja minusta

Oma kuva
Mä elän ja teen kaikkea kivaa. Teen käsitöitä ja askartelen, pidän kielistä ja kirjallisuudesta, rakastan matkustamista ja kotona olemista. Hikoilen suunnistaen, juosten ja hiihtäen, ja tykkään tämän maailman ihmettelystä. Ja joskus aina kirjoitan näistä jutuista.